Консултации по красота

Потърсете съвета на нашите Консултант/ки по красота, за да изберете най-подходящия продукт или подарък.

Консултантите в beauty|zone са обучени от престижните марки в спецификата на продуктите, както и в приетата европейска практика на консултиране според конкретните необходимости на Клиентите.

Престижнияt бизнес за красота създава многобройни новости както в дамскaта, така и в мъжката парфюмерия. Иновативни продукти в сферата на козметиката и нови колекции грим се представят всеки сезон. Промоции, подаръци с покупка, изгодни предложения се предлагат непрекъснато от Марките.

Ако търсите парфюм, Нашите консултанти могат бързо да покажат най-подходящите продукти според Вашето търсене, както и да Ви запознаят с новостите и специалните предложения.

В областта на бялата козметика ще Ви бъде направена цялостна консултация съобразена с Вашия тип кожа, нужди, сезон, възраст, възможности. Продуктите ще бъдат демонстрирани пред Вас, за да усетите тяхната консистенция и аромат. В края на консултацията ще Ви бъде предложена програма за цялостна грижа, мостри за тестване на продуктите, брошури с допълнителна информация.

Огромното разнообразие при грима, многото нетрадиционни, но ефектни видове продукти за грим, осмислят нуждата от демонстрация и консултиране дори и при най-запознатите Клиентки. Как да бъде нанесен един продукт, как да се избере подходящия цвят и консистенция, как да получите желаната визия… Обърнете се към Нашите консултанти.

Обърнете се към нашите консултанти за съвет. Вашето мнение за обслужването в beauty|zone е важно за нас. Вашето мнение за нас.