кариери

    От лятото на 2008 верига beauty|zone стана част от немския Douglas Holding. Особена  популярност името на холдинга има в света на парфюмерията, козметиката и грима. Парфюмерии Douglas, повече от 1700 обекта в 19 европейски страни, са доказан символ на качество на предлаганите продукти и специалното отношение и обслужване на клиенти.
    Доказаните високи стандарти в обслужването и организацията на работа на beauty|zone  успешно се допълват с дългогодишния опит Douglas в тази посока. Oсновна мисия на веригата е специалното отношение към най-важните за нас - Клиента и Служителя.
Концепцията на Парфюмери Дъглас България е да гради бизнес, като осигури на Клиента отлично обслужване, приятна атмосфера за пазаруване, качествени продукти от най-големите международни марки и нови брандове.
    За да получат клиентите запомнящо се преживяване в нашите магазини, основна е заслугата на търговските ни екипи. Осъзнавайки това, ние сме обърнати към своите служители, подкрепяме стремежа им за високи постижения, ценим отговорността към задълженията, приветстваме креативността.  Създаваме съвременни условия на труд, чудесна работна атмосфера, въвеждащи и периодични продуктови обучения на европейско ниво.  Отчитаме индивидуалния принос при достигане на търговските цели и създаваме мотивиращи схеми на заплащане. Оценяваме ефективността и усилията, личната обвързаност с дейността, фокусирането върху резултатите,  вниманието към детайлите, страстта за работа с престижни парфюмерийни и козметични продукти, проактивното отношение към Клиента.
    Ако Вие сте инициативен и отговорен, общителен и организиран човек, любезен и  търпелив при контакт с Клиенти, търсите работа в престижна компания, възможност за професионално развитие и стабилен доход - станете един от нас.

Към момента имаме свободни позиции за Продавач, консултант по красота в София


Запитвания и документи за кандидатстване, моля изпращайте на hr@douglasbeauty.bg
Благодарим Ви за проявения интерес !